A kutyaszállító box legyen az egyik első dolog, amit megvásárol, mielőtt felelősséget vállal egy új kutyáért. Bár a tulajdonosok gyakran óvakodnak a boxoktól, mert az egy ládára hasonlít, ez egy természetes környezet, amely utánozza a barlang érzetét.

A láda a kuckó továbbfejlesztett változata, amely privát teret biztosít kedvencének. Hasznos lehet azért is, mert felgyorsítja az új otthonhoz való hozzászokást, megakadályozza a destruktív rágcsálást, és segít az utazásnál.

Számos olyan tényező van, amelyet figyelembe kell vennie, amikor kiválasztja a kutya számára a ketrecet. A láda megvásárlása előtt érdemes figyelembe venni az anyagot, a méretet és a biztonságot.

A kutyaláda anyaga

A kutyaládák általában tartós polikompozitból készülnek, krómozott acél ajtókkal. A legfontosabb jellemzők közé tartoznak a szellőző oldalsó panelek és a szivárgásmentes alj. Privát szférát biztosítanak, és a légi közlekedésre is alkalmasak.

A kutyaládák kiváló szilárdságot és tartósságot biztosítanak. Tartós konstrukcióval rendelkeznek, és ideálisak a kutyával való repüléshez vagy lovagláshoz, valamint gyakran használják őket kiképzésre.

A drótból készült kutyaládák maximális szellőzést, biztonságot és hordozhatóságot biztosítanak. Egyesek kényelmes méretre összehajthatók a könnyű tárolás érdekében. Ezek a ládák a maximális nyitott térnek köszönhetően könnyen tisztíthatók.

Mindegyik típus kínál néhány olyan univerzális szolgáltatást, amelyet egy szabványos ládától elvárhat, míg mások alkalmasabbak bizonyos helyzetekben.

Kutya láda mérete

A kutyaládák különböző méretekben kaphatók. A kutya magassága és hossza határozza meg a megfelelő méretet; az ideális méretnek lehetővé kell tennie, hogy a kutya fel tudjon állni anélkül, hogy a fejét a válla alá hajtaná, és hogy le tudjon feküdni vagy ki tudja nyújtani a testét teljes hosszában anélkül, hogy görcsölne.

Fontos, hogy a méret kissé szűkös legyen, mivel a kutyák természetesen a tisztaságot részesítik előnyben; ha a ketrec túl nagy, a kutya az egyik sarokbanpiszkíthat, majd egy másik sarokban alszik el.

A ketrec nemcsak a bútorokat védi meg a kíváncsi vagy destruktív kiskutyától, amíg Ön távol van, hanem megvédi a kiskutyát a potenciálisan veszélyes helyzetektől is, amikor Ön nem tud ott lenni, hogy felügyeljen. A gyermeküléshez hasonlóan a kutyaládát is megfelelően rögzíteni kell minden kirándulás előtt.

TIPP: Bizonyos esetekben egy matrac is elegendő az autós utazásokhoz.

Gyors információ Garantált kézbesítés karácsonyig
Összecsukható szobakennel 90x56x63 cm - LÖsszecsukható szobakennel 90x56x63 cm - L

Összecsukható szobakennel 90x56x63 cm - L

Raktáron
27 800 Ft
21 889,76 Ft ÁFA nélkül
Az összecsukható szobakennel ideális a házi kedvencek kényelmes és biztonságos szállítására. Nagyság L.
Gyors információ Garantált kézbesítés karácsonyig
Szállítóbox  állatok számára 48x33x28cm Black BlueSzállítóbox  állatok számára 48x33x28cm Black Blue

Szállítóbox állatok számára 48x33x28cm Black Blue

Raktáron
10 400 Ft
8 188,98 Ft ÁFA nélkül
Praktikus szállítási doboz kedvencei számára. Garantálja a kényelmet és a komfortot szállítás közben. Ideális macska, kölyökkutya, kistestű…