A kutyaszállító box legyen az egyik első dolog, amit megvásárol, mielőtt felelősséget vállal egy új kutyáért. Bár a tulajdonosok gyakran óvakodnak a boxoktól, mert az egy ládára hasonlít, ez egy természetes környezet, amely utánozza a barlang érzetét.

A láda a kuckó továbbfejlesztett változata, amely privát teret biztosít kedvencének. Hasznos lehet azért is, mert felgyorsítja az új otthonhoz való hozzászokást, megakadályozza a destruktív rágcsálást, és segít az utazásnál.

Számos olyan tényező van, amelyet figyelembe kell vennie, amikor kiválasztja a kutya számára a ketrecet. A láda megvásárlása előtt érdemes figyelembe venni az anyagot, a méretet és a biztonságot.

A kutyaláda anyaga

A kutyaládák általában tartós polikompozitból készülnek, krómozott acél ajtókkal. A legfontosabb jellemzők közé tartoznak a szellőző oldalsó panelek és a szivárgásmentes alj. Privát szférát biztosítanak, és a légi közlekedésre is alkalmasak.

A kutyaládák kiváló szilárdságot és tartósságot biztosítanak. Tartós konstrukcióval rendelkeznek, és ideálisak a kutyával való repüléshez vagy lovagláshoz, valamint gyakran használják őket kiképzésre.

A drótból készült kutyaládák maximális szellőzést, biztonságot és hordozhatóságot biztosítanak. Egyesek kényelmes méretre összehajthatók a könnyű tárolás érdekében. Ezek a ládák a maximális nyitott térnek köszönhetően könnyen tisztíthatók.

Mindegyik típus kínál néhány olyan univerzális szolgáltatást, amelyet egy szabványos ládától elvárhat, míg mások alkalmasabbak bizonyos helyzetekben.

Kutya láda mérete

A kutyaládák különböző méretekben kaphatók. A kutya magassága és hossza határozza meg a megfelelő méretet; az ideális méretnek lehetővé kell tennie, hogy a kutya fel tudjon állni anélkül, hogy a fejét a válla alá hajtaná, és hogy le tudjon feküdni vagy ki tudja nyújtani a testét teljes hosszában anélkül, hogy görcsölne.

Fontos, hogy a méret kissé szűkös legyen, mivel a kutyák természetesen a tisztaságot részesítik előnyben; ha a ketrec túl nagy, a kutya az egyik sarokbanpiszkíthat, majd egy másik sarokban alszik el.

A ketrec nemcsak a bútorokat védi meg a kíváncsi vagy destruktív kiskutyától, amíg Ön távol van, hanem megvédi a kiskutyát a potenciálisan veszélyes helyzetektől is, amikor Ön nem tud ott lenni, hogy felügyeljen. A gyermeküléshez hasonlóan a kutyaládát is megfelelően rögzíteni kell minden kirándulás előtt.

TIPP: Bizonyos esetekben egy matrac is elegendő az autós utazásokhoz.

Gyors információ
Kisállat karám 80x100cmKisállat karám 80x100cm

Kisállat karám 80x100cm

Raktáron
62 100 Ft
48 897,64 Ft ÁFA nélkül
A 80x100cm-es kisállat kerítés ideális kölyökkutyák, kistestű kutyák, nyulak és más háziállatok számára. Ez a járóka tökéletesen alkalmas…
Gyors információ
Összecsukható szobakennel 61x42x49 cm - MÖsszecsukható szobakennel 61x42x49 cm - M

Összecsukható szobakennel 61x42x49 cm - M

<p>A csillagok száma</p> 5 -ból/-ből 5
Készletfeltöltés - előrendelést felveszünk
12 400 Ft
9 763,78 Ft ÁFA nélkül
Az összecsukható szobakennel ideális a házi kedvencek kényelmes és biztonságos szállítására. Nagyság M.