Többféle kerti permetező létezik! Ezek aszerint különböztethetők meg, hogy milyen célra használják őket. Egy hatékony, nagyméretű kerti permetező alkalmas arra, hogy kertjét permetezéssel kezelje. A szíjaknak köszönhetően egyszerűen a hátára helyezheti, és nyugodtan permetezheti az egész kertet!  

Kisebb területek vagy kisebb növények kézzel történő permetezéséhez vagy beltéri permetezéshez jobb választás egy nyomásszabályozóval ellátott kézi permetező. A nyomásszabályozónak köszönhetően beállíthatja, hogy a permetező milyen erősen permetezzen. Ez a funkció hasznos a kisebb és érzékenyebb növények esetén.


Az öntözőrendszerek a kert vízzel történő öntözésére szolgálnak. Egyszerűen csatlakoztassa az alumíniumból készült oszcilláló locsolót a tömlőhöz, és kertje virágozni fog! Ha nem szeretne az öntözés ütemezésével foglalkozni, folyamodjon egy automata öntözőrendszerhez. Ideális a hátsó kertbe, teraszra, erkélyre, üvegházba... bárhová, ahol a növényeknek rendszeres nedvességellátásra van szükségük. A nagy LCD kijelzőnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen beállíthatja az öntözési időközöket.

Gyors információ Nyári kiárusítás Akció -52%
Kézi permetező 0,5L AQUA SPRAY

Kézi permetező 0,5L AQUA SPRAY

Raktáron
1 200 Ft 2 500 Ft
944,88 Ft ÁFA nélkül
A 0,5 literes kézi permetező kiváló segítő a kerti munkákhoz. A permetezővel könnyen és hatékonyan permetezhet vizet, műtrágyát vagy…