Többféle kerti permetező létezik! Ezek aszerint különböztethetők meg, hogy milyen célra használják őket. Egy hatékony, nagyméretű kerti permetező alkalmas arra, hogy kertjét permetezéssel kezelje. A szíjaknak köszönhetően egyszerűen a hátára helyezheti, és nyugodtan permetezheti az egész kertet!  

Kisebb területek vagy kisebb növények kézzel történő permetezéséhez vagy beltéri permetezéshez jobb választás egy nyomásszabályozóval ellátott kézi permetező. A nyomásszabályozónak köszönhetően beállíthatja, hogy a permetező milyen erősen permetezzen. Ez a funkció hasznos a kisebb és érzékenyebb növények esetén.


Az öntözőrendszerek a kert vízzel történő öntözésére szolgálnak. Egyszerűen csatlakoztassa az alumíniumból készült oszcilláló locsolót a tömlőhöz, és kertje virágozni fog! Ha nem szeretne az öntözés ütemezésével foglalkozni, folyamodjon egy automata öntözőrendszerhez. Ideális a hátsó kertbe, teraszra, erkélyre, üvegházba... bárhová, ahol a növényeknek rendszeres nedvességellátásra van szükségük. A nagy LCD kijelzőnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen beállíthatja az öntözési időközöket.

Gyors információ Black Friday Akció -65%
Kézi permetező 0,5L AQUA SPRAY

Kézi permetező 0,5L AQUA SPRAY

Raktáron
1 100 Ft 3 100 Ft
866,14 Ft ÁFA nélkül
A 0,5 literes kézi permetező kiváló segítő a kerti munkákhoz. A permetezővel könnyen és hatékonyan permetezhet vizet, műtrágyát vagy…
Gyors információ Akció -22%
Permetező 16L AQUA SPRAYPermetező 16L AQUA SPRAY

Permetező 16L AQUA SPRAY

Raktáron
13 900 Ft 17 900 Ft
10 944,88 Ft ÁFA nélkül
A 16 literes permetező kiváló segítő a kerti munkákhoz. A permetezővel könnyen és hatékonyan permetezhet vizet, műtrágyát vagy növényvédő…
Gyors információ Akció -42%
Permetező GEKO 18lPermetező GEKO 18l

Permetező GEKO 18l

Raktáron
9 700 Ft 16 600 Ft
7 637,80 Ft ÁFA nélkül
Manuális kézi permetező 18 literes tartállyal, amelyet rovarírtók, trágyák és más permetek permetezésére alkottak.