A kiegyensúlyozatlan kerekekkel való közlekedés nagyon kényelmetlen. A kormánykerék vibrálása, rossz kezelhetőség és a gumiabroncsok, lengéscsillapítók, tengelyalkatrészek stb. túlzott kopása. A biztonságról ebben az esetben szó sem lehet. A kerékkiegyensúlyozók segítségével egyszerűen meg lehet mérni a kiegyensúlyozatlanságot, és meg lehet határozni, hogy hova kell elhelyezni a súlyokat. A kerekeket ezért minden kerékcserénél ki kell egyensúlyozni.

Ma már nem tudunk elképzelni egy gumiabroncs-műhelyt kerék centírozó nélkül. Ez a műhely egyik alapfelszerelése. Válasszon megbízható kerék centírozóink széles választékából a személygépkocsik, teherautók és motorkerékpárok kerekeinek kiegyensúlyozásához. Alkalmasak mind a lemez és alumínium kétrészes autószervizhez is. Automatikus és félautomatakerék centírozókat is kínálunk, amelyek jellemzőiknek köszönhetően megkönnyítik a munkáját. Nem kell manuálisan megadnia a kerék paramétereit, mert az automata kerék centírozó beolvassa azokat Ön helyett. Egyes kerékkiegyensúlyozók rendelkeznek az ALU-S programmal, amely megtalálja a megfelelő helyet, ahová a súlyokat fel kell ragasztania. A piezoelektromos érzékelőrendszernek köszönhetően rendkívül pontosak. A legkisebb kerékegyenetlenséget is érzékelik. Az automatikus indítás a védőburkolat lehajtása után szintén praktikus funkció.  A megfelelő kiegyensúlyozóval gyors és hatékony lesz a munkája a gumiszervizben. Minden kerék centírozó pontos és megbízható mérésekkel rendelkezik.

Ezenkívül számos tartozékot és pótalkatrészt is kínálunk. Ne felejtsen el kiegyenlítő súlyokat rendelni a kerék megfelelő kiegyensúlyozásához. Ezek feluthető és öntapadós súlyokra oszthatók. Külön kategória az kiegyensúlyozó por, amely buszokhoz, teherautókhoz, trolibuszokhoz stb. alkalmas.

Gyors információ Nyári kiárusítás Akció -8%
Központosító kúp 36mm 91-135mm chromKözpontosító kúp 36mm 91-135mm chrom

Központosító kúp 36mm 91-135mm chrom

Raktáron
34 700 Ft 37 700 Ft
27 322,83 Ft ÁFA nélkül
Központosító kúp kerekek központi rögzítéséhez, központi furattal a kiegyensúlyozó tüskén, 90-135 mm tartományban. 36 mm átmérőjű…