A kiegyensúlyozatlan kerekekkel való közlekedés nagyon kényelmetlen. A kormánykerék vibrálása, rossz kezelhetőség és a gumiabroncsok, lengéscsillapítók, tengelyalkatrészek stb. túlzott kopása. A biztonságról ebben az esetben szó sem lehet. A kerékkiegyensúlyozók segítségével egyszerűen meg lehet mérni a kiegyensúlyozatlanságot, és meg lehet határozni, hogy hova kell elhelyezni a súlyokat. A kerekeket ezért minden kerékcserénél ki kell egyensúlyozni.

Ma már nem tudunk elképzelni egy gumiabroncs-műhelyt kerék centírozó nélkül. Ez a műhely egyik alapfelszerelése. Válasszon megbízható kerék centírozóink széles választékából a személygépkocsik, teherautók és motorkerékpárok kerekeinek kiegyensúlyozásához. Alkalmasak mind a lemez és alumínium kétrészes autószervizhez is. Automatikus és félautomatakerék centírozókat is kínálunk, amelyek jellemzőiknek köszönhetően megkönnyítik a munkáját. Nem kell manuálisan megadnia a kerék paramétereit, mert az automata kerék centírozó beolvassa azokat Ön helyett. Egyes kerékkiegyensúlyozók rendelkeznek az ALU-S programmal, amely megtalálja a megfelelő helyet, ahová a súlyokat fel kell ragasztania. A piezoelektromos érzékelőrendszernek köszönhetően rendkívül pontosak. A legkisebb kerékegyenetlenséget is érzékelik. Az automatikus indítás a védőburkolat lehajtása után szintén praktikus funkció.  A megfelelő kiegyensúlyozóval gyors és hatékony lesz a munkája a gumiszervizben. Minden kerék centírozó pontos és megbízható mérésekkel rendelkezik.

Ezenkívül számos tartozékot és pótalkatrészt is kínálunk. Ne felejtsen el kiegyenlítő súlyokat rendelni a kerék megfelelő kiegyensúlyozásához. Ezek feluthető és öntapadós súlyokra oszthatók. Külön kategória az kiegyensúlyozó por, amely buszokhoz, teherautókhoz, trolibuszokhoz stb. alkalmas.

Gyors információ Kerékkiegyensúlyozó gépek
Motorkerékpár kerék egyensúlyozóMotorkerékpár kerék egyensúlyozó

Motorkerékpár kerék egyensúlyozó

Raktáron
21 500 Ft
16 929,13 Ft ÁFA nélkül
Motorkerékpár kerék egyensúlyozó állvány balancer, aki rendelkezik egy motorkerékpárral, és törődik vele!
Gyors információ Kerékkiegyensúlyozó gépek
Kerék kiegyensúlyozó W-100 kézi hajtássalKerék kiegyensúlyozó W-100 kézi hajtással

Kerék kiegyensúlyozó W-100 kézi hajtással

Készletfeltöltés - előrendelést felveszünk
235 300 Ft
185 275,59 Ft ÁFA nélkül
W-100 kerékkiegyensúlyozó gép kézi meghajtással és LED kijelzővel, személyi és teherautók kerekeinek kiegyensúlyozására szolgál.
Gyors információ Kerékkiegyensúlyozó gépek
W-870 automata kerékkiegyensúlyozóW-870 automata kerékkiegyensúlyozó

W-870 automata kerékkiegyensúlyozó

Raktáron 10 napon belül
1 282 100 Ft
1 009 527,56 Ft ÁFA nélkül
W-870 automatikus kerékkiegyensúlyozó, motorkerékpárokhoz, személygépkocsikhoz, terepjárókhoz és kisteherautókhoz, legfeljebb 35"…
Gyors információ Kerékkiegyensúlyozó gépek
W-820 automata kerékkiegyensúlyozóW-820 automata kerékkiegyensúlyozó

W-820 automata kerékkiegyensúlyozó

Raktáron 10 napon belül
1 029 800 Ft
810 866,14 Ft ÁFA nélkül
W-820 automatikus kerékkiegyensúlyozó, motorkerékpárokhoz, személygépkocsikhoz, terepjárókhoz és kisteherautókhoz, legfeljebb 35"…