Ha szüksége van a megfelelő szerszámokra a fékdugattyúk felszereléséhez vagy eltávolításához, illetve a féknyergek beállításához, akkor a legjobb helyen jár. Csak válassza ki a megfelelő készletet a járművéhez és típusához, és máris munkához láthat. 

A fékdugattyú visszanyomó készleteket a fékrendszer hengerében lévő dugattyúk kihúzására (összenyomására) használják. A tárcsafékkel rendelkező járművek javításához szükségesek. Különösen értékelni fogja őket fékbetétek cseréjekor. Segítségével a fékdugattyúkat szükség szerint összenyomhatja vagy elforgathatja. A készletek ideálisak autójavító műhelybe, de bármely ezermester garázsába is.

A készletek kényelmesen elférnek egy tartós műanyagból készült tokban. Könnyen kezelhető és időt takarít meg. Maguk a szerszámok kiváló minőségű bevonatos acélból készülnek. 

A fékdugattyús préskészleteket darabszám szerint osztjuk fel. Az adapterek száma szerint 12 darabos, 18 darabos, 21 darabos és 35 darabos adapterekre oszthatók.

A készletek 2 csavarorsót tartalmaznak mind a jobb-, mind a baloldali menethez. A beépített kézifékkel ellátott tárcsaféknyergekkel ellátott járműveken a fékdugattyúk megfordításával a fékdugattyúk megfordítása történik. Más járműveken a dugattyúk megfordításával.

A 12 darabos készlet 10 nyomócsőhosszabbítót tartalmaz, és olyan márkákhoz alkalmas, mint a Citroen, Audi, Fiat, Ford, Honda, Mitsubishi.

A 18 darabos készlet 15 nyomónyúlványt, egy ütközőt és két nyomócsavart tartalmaz. 

A 21 darabos készlet 17 nyomóhosszabbítót tartalmaz, köztük egy balkezes lehúzót.

A professzionális 35 darabos készlet a legtöbb piacon kapható autóhoz alkalmas: Audi, Fiat, Ford, Isuzu, Honda, Jaguar, BMW, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Renault, Volvo, Citroen, Opel, SAAB, GM és VW.