A szövet kiváló tulajdonságait használják az egész kertészetben, védelmet nyújtva a fű túlburjánzása, a nemkívánatos gyomok és kártevők ellen. A szövött anyag természetes mikroklímát teremt a növények számára, amely véd a fagy ellen, ugyanakkor átengedi a levegőt és a vizet. Kerítésvédőként is jól használható. Egyszerűen nélkülözhetetlen eszköz minden kis- és nagykertész számára.

Az agroszövetek minden kertben nagy szolgálatot tesznek! Tulajdonságaik ideálisak kedvenc növényei egészséges termesztéséhez. Az agroszövetek megakadályozzák a gyomok, a fű túlburjánzását, és megvédik a növény érzékeny gyökereit a kártevők támadásától. 

A szövött anyag természetes mikroklímát teremt, megvédi a növényeket a fagytól, miközben rengeteg levegőt és vizet enged át. Az Agro szövet kerítések és korlátok takaróanyagaként is használható, egyszerűen bárhol, ahol egy cseppnyi magánszférát vagy árnyékos helyet szeretne kialakítani.

Az UV-szűrővel ellátott fekete agroszövet tartós polipropilénből készült, és ideális talajtakaráshoz - védőréteget képez a talajon. A fólia emellett gyorsítja a gyümölcsök érését, csökkenti a növényrothadást, környezetbarát, valamint növeli a termőföld és a növények termékenységét. A szövet felmelegíti a talajt, lehetővé teszi a gyökérrendszer nagyobb aktivitását és a tápanyagok jobb felhasználását, így biztosítva a növények megfelelő növekedését.

Gyors információ Garantált kézbesítés karácsonyig
Leszúró tüske geotextilhez 10cm 100db

Leszúró tüske geotextilhez 10cm 100db

Raktáron
6 700 Ft
5 275,59 Ft ÁFA nélkül
A leszúró tüskék geotextilhez tartós műanyagból készülnek, 10 cm hosszúak. A csomag 100 darabot tartalmaz.
Gyors információ Garantált kézbesítés karácsonyig
Leszúró tüske geotextilhez 12cm 20dbLeszúró tüske geotextilhez 12cm 20db

Leszúró tüske geotextilhez 12cm 20db

Raktáron
2 600 Ft
2 047,24 Ft ÁFA nélkül
A leszúró tüskék geotextilhez tartós műanyagból készülnek, 12 cm hosszúak. A csomag 20 darabot tartalmaz.