Megoldást keres arra, hogy elkerülje az áramkimaradásokat otthonában, nyaralójában vagy vállalkozásában? Vagy áramot kell biztosítania egy építkezésen vagy olyan helyen, ahol nincs hagyományos áramellátás?

Az elektromos generátorok a megfelelő megoldás! Íme egy rövid áttekintés, a könnyebb eligazodás érdekében ebben a kategóriában.

Generátor meghajtása

Benzinmotoros generátorok

Ideálisak alkalmi használatra, amikor egyfázisú készülékeket csatlakoztatnak otthon, nyaralóban vagy kertben. 

Előnyök:

+Kicsi és könnyű

+Széleskörű használat

Hátrányok:

-Gyenge a nagy igénybevételű és egész napos működéshez.

Dízelmotoros generátorok

A dízeles áramfejlesztők alkalmasak egy- és háromfázisú készülékek egész napos áramellátására építkezéseken, az iparban vagy egy vállalatnál tartalékforrásként. 

Előnyök:

+Nagyobb teljesítmény

+Több készülék csatlakoztatásának lehetősége

Hátrányok:

-Magasabb ár

A generátor fázis típusa

Az egyfázisú tápegységek háztartási használatra alkalmasak, és 230 V-os feszültségű, hagyományos konnektorokkal csatlakoztatható általános készülékekhez tervezték őket.

A háromfázisú tápegységeket viszont professzionális használatra tervezték, és ideálisak a nagy igénybevételű, 400 V-os készülékek csatlakoztatására, amelyek négy-öt tűs aljzatokon keresztül csatlakoznak.

A generátor üzembe helyezése

Kézi indítás - közös kézi kapcsolás indítózsinórral, a legtöbb háztartási áramközpontban szokásos.

Elektromos indítás - az erőközpont a kulcs elfordításával indul, egyszerű és gyors működés a nagyobb teljesítményű gépeknél.

Inverteres Generátorok

Az inverteres generátorok a hagyományos generátorokkal ellentétben háromfázisú villamos energiát termelnek. Egyenáramú forrásból veszik az energiát, és elektronikus áramkörök segítségével váltakozó áramúvá alakítják. Az innovatív technológiának köszönhetően ezek a generátorok állandó feszültséget tartanak fenn (nincs ingadozás) a konnektorokban, azaz folyamatosan 230V-ot biztosítanak a konnektorokban, és így biztonságosan táplálnak olyan érzékeny berendezéseket, mint például laptopok, számítógépek, TV-készülékek, mobiltelefonok stb.

Az inverteres generátorok kisebb, könnyebb és sokkal csendesebb generátorok. Alkalmasak például kempingezéshez. 

Az inverteres generátorok az általuk alkalmazott innovatív technológia, a zajszintjük és a gazdaságosságuk miatt drágábbak, mint a hagyományos generátorok.

AVR feszültségszabályozás - Lehetővé teszi a modern és a feszültségtorzításra érzékeny elektronika táplálását.

Tipp: Amennyiben " halk generátort" keres, keressen olyan készülékeket, amelyek zajszintje 60 dB körül van.  Az erősebb vagy nagyobb teljesítményű generátorok zajosabbak, általában 80-90 dB körüliek.

Tudja, hogy mit szeretne a generátorral táplálni, de nem tudja, hogy mekkora teljesítményre van szüksége? 

A szükséges teljesítmény egyszerű kiszámítását itt találja.

Gyors információ Aggregátorok
Generátor 2800W AVR TA2800GHWGenerátor 2800W AVR TA2800GHW

Generátor 2800W AVR TA2800GHW

Raktáron
89 200 Ft
70 236,22 Ft ÁFA nélkül
Hordozható egyfázisú benzines generátor - inverteres generátor 2800W maximális teljesítménnyel és AVR funkcióval.

Áramfejlesztők: Gyakran Ismételt Kérdések

Áramfejlesztők: Gyakran Ismételt Kérdések

Ha olyan helyzet áll elő, amikor sürgősen áramra van szüksége, érdemes felkészülni. Nem számít, hogy a helyzetet vihar, közlekedési baleset vagy átmeneti áramkimaradás okozta. Ha rendelkezik egy aggregátorral, akkor könnyen üzemben tarthatja otthonát, irodáját, nyaralóját vagy vállalkozását, amíg az áram újra rendelkezésre nem áll.