Nem szükséges hozzá egy egész szoba, ámbár minden nő álmodik egy helyről, ahol csak a szépségéről gondoskodhat. Szépségsarkát összerakhatja a www.foxigy.hu oldalán is, létrehozva a nyugalom szigetét, ahol egy hosszú nap után csak magával foglalkozhat. Mire lesz szüksége hozzá? Nézzük meg együtt.

Ha épp az otthonát rendezi be, rekonstruálja, vagy csak egyszerűen változásra lenne szüksége, ne felejtsen el egy pihenésre szánt helyet is hagyni. Sminkekkel játszani, új körömlakkot kipróbálni, vagy egyszerűen csak bőrápolással foglalkozni. Szépégsarkából nem hiányozhat:

Fésülködő asztal

Romantikus, csakis az Ön elképzelései szerint és egyben egyszerűen elérhető. Ha már régebb óta álmodik egy gyönyörű fehér fésülködő asztalról, válasszon nálunk az ízlésének megfelelően - színben és nagyságban. Nagy tükör, elegendő tárolóhely és gyönyörű dizájn, mindezek tökéletesen kiegészítenek bármilyen szépség szobát.

Kényeztesse magát fényekkel

Ha nem szeretné csak természetes fény közelébe elhelyezni az asztalt, de mégis szüksége lenne a sminkelés közben hozzá, vásároljon világító láncot asztalához. Az izzókat szükség szerint elhelyezheti és feldíszítheti velük tükrét a fésülködő asztalon, vagy a fürdőszobában.

Gyönyörű manikűr = nyugodt lélek

A nap folyamán rengeteg ügyet intéz. Intézi a bevásárlást, törődik a háztartással, családdal és további temérdek “aprósággal”. De ha mégis talál néhány percet önmagára, a világ egy kicsit lelassul. Próbálja ki szépségsarkában UB műköröm lámpánkat és minőségi körömcsiszolóinkat, melyek segítenek önnek a körmök formálásában és csinosításában.

Stílusos regál vagy elegáns komód?

Ha szereti a sminkelést, akkor biztosan tudja milyen nehéz egy helyen tartani az összes palettát, ceruzát, kozmetikumokat és ecseteket és főleg egy fiókban. Ennek érdekében bővítse ki szépségsarkát egy stílusos regállal, vagy elegáns komóddal, ahol tárolhatja, vagy kiállíthatja kedvenc darabjait. Ne felejtse el a kényelmes és luxus dizájnú széket sem. Például egy kellemes tapintású bársony felülettel. Ezen felül ha kibővíti szépségsarkát pár kedvenc emléktárggyal, nyugalom szigete igazán tökéletes lesz. 

Kellemes berendezést :)