Évente családok milliói szembesülnek azzal a dilemmával, hogy válasszon egy mesterséges karácsonyfa és egy igazi élő karácsonyfa között.. A karácsonyfa minden háztartás ünnepi dekorációjának központi eleme, ezért fontos, hogy jól válasszunk. Ha idén Ön is nagy döntés előtt áll, íme 9 ok, amiért a mesterséges karácsonyfa lehet a megfelelő választás az Ön számára.

  • Kiadások

A műkarácsonyfák sok éven át újra és újra felhasználhatók, így ez a kezdeti befektetés idővel jelentős pénzmegtakarítást jelent. Attól függően, hogy milyen stílust választ, egy mesterséges karácsonyfa kevesebbe kerülhet, mint egy élő karácsonyfa, és még egy drágább típus is olcsóbb lesz hosszú távon. A mesterséges karácsonyfa kevésbé károsítja a környezetet (becslések szerint legalább nyolc évig - ideális esetben 20 évig - érdemes megtartani). Ha igyekszik minimalizálni az ünnepi szezon pénzügyi hatásait, akkor egy mesterséges karácsonyfa valóban segíthet. Karácsonyfáink úgy néznek ki, mint az élők.

  • A műkarácsonyfa karbantartása

Azok számára, akik nagyon elfoglaltak, a mesterséges fának a megvásárlása valóban ésszerű. Miután felállították és feldíszítették, a fa nem igényel karbantartást, nem kell öntözni, és a tűlevelek sem hullanak a padlóra. Nem kell majd kiporszívózni, és a szőnyegből sem kell majd hosszú tavaszig szedegetni!

  • A karácsonyfa szállítása

A mesterséges karácsonyfák méretükhöz képest viszonylag könnyűek, a nagyobb fák különálló darabokra bonthatók a tárolás érdekében, és a fák dobozba vannak csomagolva, ami megkönnyíti a hazaszállításukat. Ha hazaért, a karácsonyfát a padláson, a garázsban vagy a szekrényben tárolhatja. Aki valaha is vásárolt már élő fát, az tudja, hogy ezek nehezek, nehezen kezelhetők, és a nagyobb fák nem biztos, hogy beférnek az autóba. Egy élő tűlevelű fa miatt úgy nézhet ki az autója, mint egy tomboló hóvihar után. Egy mesterséges karácsonyfa nem fog rendetlenséget csinálni a csomagtartóban.

  • Karácsonyfa tárolása

Bizonyára ismerős a lakótelepen (és ritkábban a falvakban) a szemetesek látványa, amelyeket olyan élő karácsonyfák vesznek körül, amelyeket a tulajdonosok sorsukra hagytak. A fa hazaszállítása egy dolog, de ha élő fát vásároltál, akkor karácsony után meg kell szabadulnia tőle, ami valószínűleg egy újabb autós kirándulást jelent, még nagyobb rendetlenséggel. A mesterséges karácsonyfát bármilyen száraz, az időjárás viszontagságainak nem kitett helyen tárolhatja. Egyszerű ugye? Így tárolhatja műfenyőjét a pincében, a padláson vagy a szekrényben. Ha tehát megunja az ünnepi szezont, a mesterséges karácsonyfa mindenképpen egyszerűbb alternatíva ebben az összefüggésben. A műkarácsonyfa még egyszerűbb és gazdaságosabb tárolásához ajánljuk a karácsonyfa tároló táskát.

  • A karácsonyfa élettartama - mikor állítják fel a karácsonyfát?

Mikor állítsuk fel a karácsonyfát? Ezt a kérdést sokan feltesszük magunknak a karácsonyi szezon előtt. Az utóbbi időben egyre korábbra toljuk a karácsonyi hangulatot. De ki ne szeretné már érezni a mézeskalács illatát és kinyitni az adventi naptár ablakait? Ha hajlamosak vagyunk közvetlenül karácsony előtt felállítani a fát, akkor egy igazi élő karácsonyfa kényelmesen kitart, de azok számára, akik korán díszítik, ez problémát jelenthet. Az élő fák idővel tönkremennek, és ha korán vásárolják meg őket, akkor még a szenteste előtt elkezdhetnek megbarnulni. Egy műfa megőrzi a külsejét, és mindig olyan fényesnek és frissnek fog tűnni, mint egy élő fa, függetlenül attól, hogy mennyi ideig hagyja állni.

  • Allergiák és légzőszervi betegségek

Sokan valóban allergiásak a karácsonyfára, és a (nem) annyira közismert "tűlevelű-allergia szindrómában" szenvednek. A karácsonyfa-allergia szindrómát - ahogyan nevezik - a fákon növő gombák okozzák. Ezek a természetben előforduló gombák hajlamosak virágozni és gyorsan terjedni, ha a fák otthonunkban vannak kitéve. Több mint 50 különböző penészgombát találtak a karácsonyfákon (forrás: https://wexnermedical.osu.edu/blog/christmas-tree-allergy), és felelősek lehetnek a megfázáshoz hasonló tünetek és asztmás rohamok kiváltásáért. A mesterséges karácsonyfáknál nincsenek ilyen problémák, és biztonságosabb választás, ha asztmások és allergiások élnek otthonában.

Az asztmások csoportja hálás lesz, ha az élő fa helyett a műfát választja, amely megvédi őket a különböző problémáktól az év legszebb ünnepein. A PVC karácsonyfa a 3D-s tűknek köszönhetően úgy is nézhet ki, mint egy élő karácsonyfa, és látogatója első pillantásra nem fogja észrevenni a különbséget.

  • A karácsonyfa megjelenése és díszei

Nehéz lehet megtalálni a megfelelő élő karácsonyfát az Ön számára, még akkor is, ha hatalmas választék áll rendelkezésre. Az élő karácsonyfákból hiányozhat a szimmetria, és gyakran nagyon szélesek a tövüknél, így nehezen férnek el kis szobákban és szűk helyiségekben, míg a modern mesterséges karácsonyfák "" vékonyak "", mégis elég magasak. A luxusos műfenyők többféle formában és méretben kaphatók, így megtalálhatja a helyiségéhez illő karácsonyfát, és mindig szépen szimmetrikusak lesznek.

A karácsonyfákat a következő kategóriákba osztottuk:

Ha karácsonyi világítással és díszítéssel egészül ki, elegáns és megnyerő megjelenést kölcsönöz. A mesterséges karácsonyfák többféle színben (zöld, fehér, rózsaszín) és kivitelben is kaphatók, hogy ízlésének és belsőépítészeti dekorációinak megfeleljenek, így igazán pompásan választhat.

Miért ne próbálná ki például a hóval borított műkarácsonyfát ("Luxury") vagy a farönkön álló műkarácsonyfát, csak a modern, egyedi és természetes megjelenésük miatt. A műfenyő szimmetriája és egyensúlya megkönnyíti a díszek felakasztását. Ha kevés a hely, válasszon magas, keskeny műfenyőt, amely kevesebb helyet foglal, és könnyen körbejárható és feldíszíthető, de elkészülte után igazán szép és luxuskivitelű tud lenni.

Ráadásul egy mesterséges karácsonyfa még mindig egy igazi fa érzetét kelti, legalábbis a megjelenés és a tapintás tekintetében. Manapság egy mesterséges karácsonyfa tényleg úgy néz ki, mint egy élő karácsonyfa. Ha azonban hiányzik az "igazi fa illata", akkor mindig felakaszthat néhány tűlevél illatú díszt, vagy használhat egy aroma diffúzort illóolajokkal.

  • Karácsonyfa azonnal?

Azonnal szeretne fát? Szívesen kiszállítjuk Önnek néhány napon belül. A karácsony szóhoz a zsúfolt bevásárlóközpontok élményei és emlékei társulnak, amelyek miatt nem akarunk kimozdulni otthonról. Nem kell ezt végigcsinálnia, rendelje meg karácsonyfáját még ma online, és néhány napon belül otthonában lesz. Mivel az élő karácsonyfák nagyon eltérő formájúak és méretűek lehetnek, valóban el kell látogatnia a boltba, hogy kiválaszthassa a legszebb karácsonyfát. A mesterséges karácsonyfát minden előnyevel online megrendelheti, és házhoz szállíthatják. Ez határozottan időt takarít meg Önnek.

  • Biztonságos karácsony - Hogyan legyen boldog és vidám a karácsony?

Ha kisgyermekei vannak, akik most fedezik fel a karácsony varázsát, ez egy kaland lehet számukra. Minden csillog, énekel, zenél, ragyog. Így a karácsonyfa könnyen a kicsik áldozatává válhat. Az élő fákkal ellentétben, amelyeket egyszerűen nem lehet formázni, így egy PVC karácsonyfa (mesterséges karácsonyfa) tetszés szerint alakítható. A fa alsó ágait úgy alakíthatja, ahogyan csak akarja. Ezáltal a fa alján elég nagy helyet nyerhet. A szabad térben elhelyezhetsz ajándékokat vagy bármit, ami jobban elfoglalja a kisgyermekedet, mint maga a fa. Az élő fák, ha kiszáradnak, tűzveszélyessé válhatnak, míg a műfák tűzálló anyagokból készülnek. Bármelyik fát is választja azonban, tartsa távol a nyílt lángtól, és a rajta lévő fényeket le kell kapcsolni, ha a fa felügyelet nélkül van.

Legyen varázslatos karácsonya, amely nem nélkülözhet egy gyönyörű karácsonyfát. Ne habozzon, és rendelje meg a legszebb karácsonyfát. Kínálatunkban különböző méretű és színű, műkarácsonyfák lucfenyőt, fenyőt és még sok más fenyő félét talál. Hóval borított karácsonyfák, klasszikus természetes karácsonyfák a díszítés megkönnyítésére. Tönkön álló mesterséges karácsonyfák, amelyek a természetes fenyőből készült tönknek köszönhetően (impregnált természetes fenyőtörzs) még valósághűbbnek tűnnek. Válasszon kínálatunkból és nem fogja megbánni.