Ön egy klasszikus, romantikus típus vagy inkább az ünnepeket az ünnepi őrülettől távol töltené? A karácsonyfa kiválasztása sokat elárul arról, hogyan éli meg az ünnepeket, és arról is, hogyan látják Önt a környezetében élők. Ha a megfelelő üzenetet szeretné küldeni családjának vagy ügyfeleinek, nem szabad alábecsülnie a választását. Mit árul el Önről a karácsonyfája?

 Zöld karácsonyfa

A klasszikus karácsonyfa, amelyre évek óta nem vásároltál új díszeket, sokatmondó. Ön szereti a hagyományokat, és jó adag nosztalgiával éli meg a karácsonyi ünnepeket. Élvezi azt a varázslatos pillanatot, amikor az első karácsonyára vásárolt vagy a szüleitől örökölt üveggömböket felakaszthatja az ágakra. Biztos vagyok benne, hogy ön is rejteget valahol néhányat, amit a gyerekei készítettek, akár 5, akár 15, akár 45 évesek.

Élő vagy mesterséges karácsonyfa - nem tud dönteni? További információ:

 5 ok arra, hogy idén egy műkarácsonyfát vásároljon

Színes dekoráció és sok fény

A gazdagon feldíszített karácsonyfa sokatmondó,  romantikus emberek élnek itt. Rengeteg dísz minden ágon, színes fények és csillogó kiegészítők? Miért is ne! És néhány dísz az ajtó felett, koszorú a vendégek fogadására és gyertyák a karácsonyi asztalon.

Karácsonyfa  tönkön

Ha Önnek van egy ilyen dizájnos darabja, akkor szereti a trendeket, és minden karácsony különleges az Ön számára. Pont mint Ön. A barátai kreatív és érdekes emberként beszélnek Önről. Csodálják az egyedi öltözködési stílusát és azt, ahogyan az otthona kinéz. Lehet, hogy még csak álmodozik róla, de az ötletei olyan elegánsak és nagyszerűek, mint a karácsonyfája.

Még nem hallott a tuskón álló karácsonyfáról? 

Egy fatönkön álló karácsonyfa: Ez a stílus megnyeri a tetszését

Hó borította fa

A jégkristályokkal és fehér havas végekkel díszített karácsonyfa olyan otthonokban található, ahol szeretik a telet és annak minden varázslatos pillanatát. Egy ilyen fa minden évben ott ragyog, ahol gazdag fantáziájú emberek élnek. Ha éppen ilyen fája van otthon, akkor szereti a szép dolgokat, és szeret nyitott szemmel álmodozni.

Kíváncsi az idei karácsonyi trendekre? Olvassa el azt is:

Hófödte műkarácsonyfa.

Mézeskalács, szárított virág, faragott díszek

Ismer valakit, aki a világításon kívül semmi nagyon csillogó dolgot nem tesz a karácsonyfára? Amellett, hogy az ilyen emberek szeretik a hagyományokat megtartani, mindenben a családot helyezik előtérbe. Ha ilyen fát lát a választottjánál, akkor egyértelmű, hogy egy szerető családra számíthat s jövőben.

Szívesen segítünk Önnek az új karácsonyfa kiválasztásában:

Karácsony a küszöbön: Hogyan válasszuk ki a megfelelő karácsonyfát

Ez is érdekelheti:

Karácsonyfa: honnan került hozzánk?

Karácsony a küszöbön: Hogyan válasszuk ki a megfelelő karácsonyfát