Szeretne leadni pár plusz kilót? Vagy csak szeretné javítani kondícióját és tenni egészségéért? Így vagy úgy, az otthoni fitness ötletek mindenképp jól jöhetnek. Épp ezért hoztuk el Önnek a legjobb otthoni fitness kellékeinket , melyeknek köszönhetően közelebb kerülhet álmai alakjához. Melyek ezek?

Torna szőnyegek

Bizonyára nem lepi meg Önt, hogy a torna szőnyegekkel kezdjük a felsorolást. A piacon manapság temérdek mennyiségű szőnyeg áll rendelkezésünkre, mind-mind más előnyöket kínál. A jógaszőnyeg egyszerűen összetekerhető, csúszásgátló felületének köszönhetően megvéd a kellemetlen csúszkálástól a padlón. Az akupresszúrás szőnyeg segít Önnek ha hátfájdalommal, depresszióval, vagy fáradtsággal küzd. Figyelmét azonban nem kerülheti el a klasszikus  tornaszőnyeg sem, az, amelyiket bizonyára ismer az edzőteremből. Megvásárlásával ne habozzon, alapfelszereléssé válik azonnal otthoni edzésében, ízületei hálásak lesznek érte.

Erősítő gumiszalagok és expanderek

Hallott már az expanderekről? Egy egyszerű fitness kellékről van szó, ami próbára teszi erejét és kondícióját az ellenállás segítségével. Az expanderek segítségével hatékonyan kidolgozhatja testét, erősítheti karjait és lábait is. Kis méretének köszönhetően szinte bárhová magával viheti. Az erősítő gumiszalagok edzés közben ellen nyomást gyakorolnak testére, melyre testének nagyobb erőhatással kénytelen reagálni. Ezért - legyen szó jógáról, pilatesről, crossfitről, vagy más edzésről - a minőségi expander nem hiányozhat készletéből. A kínálatban találhat egész testet erősítő expandereket, de karokat erősítő expandereket is

Fitness trambulinok

Nem véletlen, hogy az ugrálás egyre erősebb pozícióba kerül az egészséges életmód kedvelői között. Ez a hatékony sportaktivitás segít erősíteni állóképességét és egyben segít megszabadítani a felesleges kilóktól. A fitness trambulin főként kardio edzésre és erőnléti edzésekre alkalmas, a rajta való ugrálást viszont annyira megszereti, hogy már senki nem rángatja le róla Önt. A jumping trambulin emellett alkalmas beltérbe és kültérbe is. Így már csak Önön áll, hogy a kényelmes otthoni edzést választja, vagy a friss levegőn szeretne edzeni. 

Fit labdák és egyensúlyozó padok

Az otthoni edzésnél nagyon fontos helyesen dolgozni testünkkel. A rossz mozdulatokkal az álmai testét bizony nem tudja megvalósítani, és ami ennél még rosszabb, csúnya sérüléseket is szerezhet velük. Épp ezért nem hiányozhat otthoni fitness készletéből a fit labda vagy egyensúlyozó pad. Bár első pillantásra ezek a kellékek egyszerűnek tűnhetnek, higgyen nekünk, meg tudja izzasztani Ön edzés közben.

Súlyzók és súlyok

Bár eddig a saját testsúlyos edzésre helyeztük a hangsúlyt, jó, ha kéznél van egy megbízható “fém darab”. A súlyzók és súlyok világszerte nagy közkedveltségnek örvendeznek, aminek következtében nagy is a választék. Csak Önön áll, hogy összerakható súlyzó készletet választa, vagy inkább a vinil súlyzókhoz húz a szíve. Teste mindkét esetben hálás lesz Önnek.