A karácsonyfadíszek és a karácsonyi fények tárolása nem kell, hogy bonyolult legyen. Íme néhány tipp a karácsonyi fények megfelelő tárolására, hogy ne gabalyodjanak össze. Különösen jövőre fogja értékelni fogja a karácsonyi fények helyes tárolását, mert így elkerülheti, hogy azt ismét ki keljen bogozni. 

Használjon kemény papírt vagy kartont a tároláshoz

A tartót karacsonyi vilagitas otthon is nagyon egyszerűen elkészítheti. Az elkészítéséhez csupán ollóra és kemény papírra vagy kartonra lesz szüksége. A karton mindkét oldalán ejtsen vágásokat, amint azt a videóban is megfigyelheti, majd csak csomagolja be a karácsonyi fényeket. 

Helyezze a karácsonyi lámpákat a dobozba, és sima papírral rétegezze be őket

 Ez a tárolási mód ideális kültéri karácsonyi világításhoz, amely nehezebb és hosszabb kábelekkel rendelkezik, mint a karácsonyfa világítás. Szüksége lesz egy nagy kartondobozra és sima papírra. A karácsonyi világítást rakja dobozba a videón látható módon, és rétegezze be papírral. Ennek köszönhetően jövőre a karácsonyi fényeket gond nélkül kiszedheti majd, és nem lesz szükséges kibogozni azokat. Ennek a tárolási módnak az az előnye, hogy a dobozban nagyobb számú karácsonyi izzót is tárolhatunk. 

A karácsonyi fényfüzért csomagolja celofánba 

Ez a tárolási mód ideális a karácsonyi fényfüzérek számára. Kell hozzá celofán, amelyet a karácsonyi fények hosszára nyújthatunk. A fényfüzért helyezzük a celofánra, majd tekerjük fel. Tekintse meg a mellékelt videót.