Az év lassan, de biztosan véget ér, ami azt jelenti, hogy sokaknak az év legszebb időszaka a küszöbén áll. Tehát közvetítsünk legalább egy keveset a röpke gyermeki örömből és a karácsonyi Foxigy varázslatából is. Mindannyiunkban van egy gyermek, akinek a karácsony csillogása megragyogtatja az arcát.

A karácsonyi hangulat nem csak az anyagi dolgokról szól, elsősorban belőlünk kell származnia. Azonban biztosan egyetért velünk abban, hogy a gyönyörű magas karácsonyfa, amelyet csipkéző karácsonyi fények és díszek díszítenek, ünnepi és varázslatos hangulatot áraszt minden térbe. Ebben a kihívásokkal teli időszakban mindannyiunknak szüksége van a család, a barátok és a pozitív energia melegségének légkörére.

A jelenlegi piac különféle karácsonyi termékek széles választékát kínálja, különböző leírásokkal, megnevezésekkel és tulajdonságokkal. Hogyan nem lehet eltévedni e szavak gubancában?

A karácsonyfa méretei

A karácsonyfa kiválasztásának alapvető kritériumai elsősorban a méretei. A komplikációk elkerülése érdekében célszerű előre kiválasztani a fa elhelyezésének helyét, majd megmérni azt a helyet, ahová a fa kerül. Ez segít kiválasztani a fa megfelelő magasságát. Kínálatunkban különböző méretű (100-290 cm magas) karácsonyfákat talál. A legalacsonyabb karácsonyfák kis helyiségekhez alkalmasak, a legmagasabbak pedig a nagy, tágas lakásokba vagy irodákba férnek meg.

           

A karácsonyfa színe

Egy másik gyakran ragozott kritérium a karácsonyfa színe. A mai világban semmi nem szab határt a fantáziának és bármilyen színű fát találhat a piacon. A klasszikus zöld soha nem megy ki a divatból. A zöld az élet szimbóluma, pozitív és optimista hatással bír. A természet egy darabját hozza a szobába. Elősegíti a koncentrációt, és a biztonság érzetét kelti. Erősíti a testet és a lelket, és könnyen kombinálható szinte minden színnel, így ideális alap bármilyen színes fadíszhez. Jegenyefenyő, törpefenyő, lucfenyő.

Lehet, hogy valaki inkább a havat szereti, és ezért inkább a fehér karácsonyfa vásárlása mellett voksol. A fehér a tisztaság, a rend, a semlegesség színe. Fokozza a kreativitást és az általános energiaáramlást.

Valakit a rózsaszín pompás színe érdekelhet. Ez a szín a barátság, a boldogság és a szentimentalizmus színe, és harmonizáló hatású. Ez a szeretet, az együttérzés és a belső tisztaság színe. A sokféleségben van szépség, csak választani kell.A karácsonyfa jelölése

A karácsonyfa kínálatunkban számos megnevezéssel találkozhat. Elmagyarázzuk, mit jelentenek az egyes kifejezések, és hogyan segíthetnek a termék kiválasztásában. Havas vagy természetes fát keres? Szereti a hókristályos gallyakat? A következő ábrán összefoglaltuk az alapvető felosztást….

Bemutatjuk a jelöléseket, amelyekkel weboldalunkon találkozhat: 
Nézzük meg e szavak jelentését és eredetét. Mindezeket a megnevezéseket átvitt értelemben használják a karácsonyfákkal kapcsolatban, és ez az átvitt jelentés tud többet mondani a fáról. Így a szavak leírhatják azt a benyomást és hangulatot, amelyet a karácsonyfa teremt.

Classic (Klasszikus)

=   Tipikus, nagyon jó, bevált és évek óta népszerű

  • A Classic kifejezéssel jelölt fa kínálatunkból világos színű, hómentes, természetes megjelenésű.

Premium (Prémium)

=   Jobb minőségű, mint más hasonló termék.

  • A Prémium kifejezéssel megjelölt fa kínálatunkból sötétebb, nem hóval borított és természetes megjelenésű is.

Luxury Diamond (Luxus gyémánt)

=   Ez valami olyat jelez, ami egyedi, és nagyon boldoggá tesz, mert nem túl gyakori

  • A Luxury Diamond kifejezéssel jelölt kínálatunkban lévő fa jeges kristályokra emlékeztető hóval van borítva.

Exclusive (Exklúzív)

=   Nagyon értékes és korlátozott az emberek egy bizonyos köre számára

  • A kínálatunkból származó, Exclusive kifejezéssel jelölt fa kristályokkal borított hóval és háromszínű tűlevéllel rendelkezik. A többszínű tűlevelek kombinációjának köszönhetően még sűrűbb benyomást kelt. 

Royal (Királyi)

  • A Royal a királyi lucfenyő megnevezése, amely teljesen valósághű tűlevéllel rendelkezik - 3D. A tűlevél PE anyagból készült, így valódi és természetes megjelenést kölcsönöz neki. Ezenkívül gazdagabb gallya sűrűségben jeleskedik. Ez az egyik legsűrűbb karácsonyfánk.

Hiszünk abban, hogy ez a rövid áttekintés segít az álomfa kiválasztásában, sok erőt a karácsonyi készülődéshez és jó szemet a karácsonyfa kiválasztásához.

Ha további információra és inspirációra van szüksége a karácsonyról, keresse fel tanácsadó központunkat.