Meddig áll a karácsonyfája? Az új év után véget ér a munkája, kitart január közepéig, vagy esetleg addig tartja, mígnem már  sokan mondják, hogy hamarosan itt a húsvét? Bármelyik csoportba is tartozik, a karácsonyfát az ünnepek után biztonságos helyre kell áthelyezni, hogy egy év múlva is ugyanannyi örömet szerezzen.

HOGYAN KEZDJÜK?

Az összes lépést, amit a díszítéskor végrehajtott, most fordított sorrendben fogja elvégezni. Természetesen előfordulhat, hogy néhány dísz idővel csodával határos módon eltűnik a fáról (szaloncukrok, gyűjtemények, mézeskalácsházak). Szóval tegye el gondosan a díszeket, ellenőrizze a gyertyákat, hogy ne felejtsen el egy év múlva, ha szükséges, újakat vásárolni.

HOGYAN KELL EGY MESTERSÉGES FÁT ÖSSZERAKNI?

Ha idén a kínálatunkból választott karácsonyfát, nagyon örülünk neki. A karácsonyfát azonban közösen rakjuk össze, hogy készen álljon a következő szezonra. Csakúgy, mint a díszek összerakásakor, pontosan fordított sorrendet követünk. Először a fa tetején lévő ágakat nyomkodjuk össze, majd haladjunk lefelé.

A fa több részre van osztva. Mindhárom vagy kettő - a fa magasságától függően - belecsomagolható abba a dobozba, amelyben a fát kapta. Ha más karácsonyi díszeket is szeretne a fához csomagolni, akkor csomagolja be egy karácsonyfa-tasakba. Ezt egyébként nálunk is megtalálja.

Műfenyő tároló táska

A karácsonyfa tárolása sokkal egyszerűbb a gurulós karácsonyfazsáknak köszönhetően. A táskát a fa magasságának megfelelően választhatja ki:

Tipp:

Ha az összes karácsonyi dísztárgyat egy helyen szeretné tárolni, válasszon nagyobb méretű táskát.

KARÁCSONYFA  TÖNKÖN

A karácsonyfáinkat farönkön, mint minden más karácsonyfát, abban az évben gyártjuk, amelyben eladjuk őket. Mivel törzsük valódi fából készül, úgy kell elhelyezni, hogy levegőt kapjon. Ha a fa nedves lesz, penész támadhatja meg. Tárolja tehát a fát megfelelően , és így még évekig örömét lelheti benne.