Ha nem szereti az utolsó pillanatra hagyni a fontos döntéseket, akkor a legjobb helyen jár. Az év legszebb ünnepe már majdnem itt van, és itt az ideje, hogy eldöntse, milyen legyen a karácsonyfája. A díszek és színek mellett magának a fának a kiválasztására is összpontosítania kell. Nézzük hát meg közelebbről a karácsonyfa kínálatot és azokat a lépéseket, amelyeket nem szabad kihagynia a választás során.

A tér kiválasztása

Mindenekelőtt előre kell terveznie. Válassza ki, hová szeretné a fát elhelyezni, és mérje meg a helyet. Nincs kéznél méter? Semmi gond. Használhatja az otthon lévő eszközöket. A saját magassága, vagy a partnere magassága nagy segítség.

A mi tippünk:

Egy szabványos ajtókeret körülbelül két méter hosszú. Ne feledje, hogy ha házában vagy lakásában álmennyezet van, akkor a mennyezet a szabványosnál alacsonyabb lesz. Ez körülbelül 250-255 centiméter.

Első lépésben tehát meg kell határoznunk, hogy milyen legyen:

  • A fa magassága
  • A fa maximális szélessége

A fa szélessége ugyanolyan fontos, mint a magassága. Ez a dimenzió határozza meg, hogy hol a legszélesebb a fa - a fa alsó részén. Ha korlátozott hely áll rendelkezésére, válasszon a keskenyebb fák közül. Abban az esetben, ha dús és fényűző fenyőfára vágyik, a korlátozott hely ellenére is megteheti, hogy vásárol egy ilyet. Hogy hogyan? A mesterséges karácsonyfának van egy hatalmas előnye - a rugalmas ágak. Ha tehát csökkenteni szeretné a fa maximális kerületét, csak hajlítsa meg őket megfelelően.

 A karácsonyfa típusának kiválasztása

Hogy karácsonyfája a lehető legélethűbb legyen, kiválasztottuk a piacon kapható legnépszerűbb típusokat. Otthonát díszítheti:

A fa típusának kiválasztása

Ebben az esetben minden az ízlésen múlik. Alapul szolgálhat a kedvenc filmjében látottak, a családi hagyományok, vagy egyszerűen csak a kínálatunkban szereplő fa, amelyik megtetszett Önnek. Hogy megkönnyítsük a dolgát, egyszerű szűrők segítségével válogathat a különböző karácsonyfa-designok közül. Kínálatunkban szerepelnek:

Rózsaszín és fehér karácsonyfák

Mindent megtettünk azért, hogy a lehető legkönnyebbé tegyük a fa kiválasztását. De ha tanácsra van szüksége, mi itt vagyunk Önnek. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon, cseten vagy e-mailben. Szívesen válaszolunk minden kérdésére.