A fésülködő asztalok újra divatba jönnek! Lehet, hogy úgy emlékszik ezekre, mint édesanyja vagy akár nagymamája hálószobabútorainak egy részére, és ezért korhű túlélőnek tekinti őket, de ennek éppen az ellenkezője igaz. A mai modern korban az öltözőasztalok újra dizájn sikerré válnak, nemcsak mint stílusos otthoni kiegészítők, hanem elsősorban a funkcionalitásuk miatt. Miért érdemes Önnek is vásárolnia egyet?

  1. Belefáradt a reggeli küzdelembe a fürdőszobatükör miatt?

A reggelek mozgalmasak, és a fürdőszobai csatározások a mindennapok részei. Még rosszabb a helyzet, ha a háztartás több tagból áll, és mindegyik egyszerre kel fel. Így hát sietve munkába menet kell sminkelnie magát. Ennek eredményeképpen talán a reggeli megjelenése nem úgy fest, ahogyan igazán szeretné. Ha az öltözőasztalnál szépítkezik, sok időt spórolhat meg mivel nem kell a fürdőszobára várnia vagy az elrontott smink  újra készítésével bajlódni. Végül is, melyik nő ne szeretne reggelente frissen és ápoltan kinézni, felesleges stressz nélkül.

  1. 2. Reggeli pihenés és jó közérzet

Nem kell többé a fürdőszoba és a ruhásszekrény között rohangálnia, hogy a körömlakkját a viselni kívánt ruhához illessze. Ha van egy öltözőasztala, akkor leülhet, és mindent megtalál benne, amire szüksége van. Így élvezheti a reggelt és pihenhet az elkövetkező zsúfolt nap előtt.

  1. Minden kozmetikum egy helyen

Ez rendszeresen előfordul. Sminkelni szeretne, és a kedvenc rúzsa elveszett. Vagy úgy döntött, hogy kipróbál egy nagyszerű új maszkot, amit egy barátnőjétől kapott, de sehol sem találja. Nem számít, hány szépségápolási terméke van, nem veszítheti el őket, amíg egy helyen vannak. Ráadásul egy megfelelő öltözőasztalon mindent szépen elrendezve és rendszerezve tarthat. A hajszárítót vagy a hajsütővasat kéznél tarthatja közvetlenül a mosdóasztal mellett, és nem kell folyton keresgélnie őket.

 Ezek a stílusos kiegészítők valóban sokat nyújtanak otthonának. Könnyen összeszerelhető, praktikus és többféleképpen használható. Az asztalt elhelyezheti hálószobájában vagy nappalijában. Ezzel semmit sem fog elrontani, az asztalka megőrzi eleganciáját és esztétikai vonzerejét. Bármilyen környezetben!

  1. Egy privát hely csak Önnek 

Néha mindenkinek szüksége van egy kis saját térre.

Ha nincs olyan pihenőhelye a lakásában vagy a házában, ahol mások zavarása nélkül magának szentelheti az idejét, egy öltözőasztal segíthet kialakítani egy ilyet. A kozmetikumok mellett itt elrejtheti azt a magazint vagy könyvet, amit már régóta el szeretne olvasni. Az öltözőasztal tökéletes választás, amely egyszerre biztosít stílust, használhatóságot és gyakorlatiasságot minden otthonban.

  1. Bármelyik hálószoba úgy nézhet ki, mint egy kis királyság

Az öltözőasztalok nem csak szépségápolási funkciót töltenek be. Ha például egy provence-i stílusú öltözőasztalt választ, hálószobájának, egy csipetnyi luxust és egy adag időtlenséget adhat.

Nem számít, hogy az öltözőasztal egy fiatal hölgy szobájában vagy az édesanyja hálószobájában van-e, mindenhol remekül fest.