Közeleg a karácsony, és bizonyára sokan gondolkodnak már azon, hogyan tennének a kedvesük kedvére, vagy boldogítsák magukat valamivel.  Hiszünk abban, hogy otthona kényelmében, felesleges karácsony előtti stressz nélkül talál ihletet és választhat karácsonyi ajándékot.

Légkulcsok

Készüljön fel a télre és a szezonális gumicserére. Az új dizájnokat és a technológiai fejlesztéseket különösen az otthoni mesterek értékelik majd. A csavarok meghúzása most gyerekjáték lesz. Kínálatunkban talál elektromos, akkumulátoros, pneumatikus légkulcsokat.

Szerszámos láda

Hiányoznak otthon olyan alapvető műhelyszerszámok, amelyek nélkül egyetlen lakásfelújítás sem megy? Nem hiányozhatnak az autószervizben vagy a garázsban sem. Ajándékozzon kedvesének praktikus szerszámokkal teli bőröndöt. A nagy praktikus készleteket a szerelők és a barkácsolók is használhatják majd. A Gola szerszámkészletek számos különböző méretű fejet, hosszabbítót, bitet, csavarkulcsot, racsnit stb. tartalmaznak.

Magasnyomású tisztítók

A kézi tisztító a garázst és az autót is tisztán tartja. A magasnyomású tisztító minden gép, autó, műhely, járda, tető és homlokzat precíz tisztítására és zsírtalanítására szolgál. Erős vízáram segítségével megszabadít minden szennyeződéstől. Remek, praktikus eszköz minden autó rajongónak vagy barkácsolónak, aki szereti a tisztaságot.

Szerszámfalak

Hiányzik a rend a partnere műhelyében vagy garázsában? A felfüggeszthető szerszámosfal tökéletes módja a helytakarékosságnak, valamint a szerszámok és alkatrészek nyomon követésének. Praktikus eszköz a műhelybe, raktárba, garázsba vagy műszaki helyiségbe szükséges felszerelések tárolására.

Felhajtó rámpák

Képzett autószerelő lakik otthon, vagy olyan srác, aki ügyes és jártas az autókban? Ebben az esetben minden bizonnyal értékelni fogják a praktikus segédeszközöket a garázsukhoz, például egy felhajtó rámpát. A rámpa nagyszerű, praktikus eszköz az autók karbantartásához, javításához és mozgatásához.