2021 karácsonya lassan, de biztosan kopogtat az ajtónkon és vele együtt érkeznek sok-sok megválaszolatlan kérdés és lehetőség is egyben. Milyen színű karácsonyfát válasszunk? Milyen fenyő díszeket vásároljunk, és milyeneket ne? Milyen karácsonyi dekorációt tegyünk ki? Milyenek a 2021 karácsony slágerei? Most ezeket a kérdéseket megválaszoljuk. 

Milyen a 2021-es év karácsonyfájának színe?

A havas karácsonyfa slágere tovább folytatódik. A havas ágak varázsa teljes mértékben bearanyozza a karácsonyi hangulatot. A havas karácsonyfáink igazán kedveltek lettek vásárlóink között. A varázsos kinézetükön kívül más előnyöket is kínál - az ilyen fenyőket nem szükséges túl díszíteni. Elég néhány karácsonyi égő és pár darab aranyalma és már kész is a karácsonyfa, ami igazán egyedi hatást kelt majd.

Milyen színű az idei karácsony?

A trendek évről évre metszik egymást, egyesek tovább maradnak, mások csak egy évig. Már több éve találkozunk metálos színekkel a karácsonyi díszek világában. Tavaly főleg arany színű volt, idén az ezüst szín játszik közvetlenül, de az arannyal sem rontasz el semmit. A karácsonyi színek világában jelentősebb újdonság a lágyabb pasztellszínek - régi rózsaszín, mentol és lágy égszínkék.

A legnagyobb vakmerők számára jelentős újdonság a karácsonyi díszek fekete színe. Mivel a fekete a fehéren tűnik ki a legjobban, a fehér műfenyő jó választás lehet. Nagyszerű alapot készít a fekete dekorációkhoz. Az ilyen merész díszítéssel díszített karácsonyfa modernnek és innovatívnak tűnik. 

Milyen a 2021-es év karácsonyi slágere?

Az érme egyik oldalán olyan irányzatok vannak, amelyek diktálnak nekünk és hatással vannak ránk, másrészt azonban mindegyikünknek megvan a saját stílusa, díszítési módszere vagy ötlete. Vannak, akik egy évtizedig hűségesek egy karácsonyfához és a díszekhez, mások megváltoztatják a karácsonyfát, de mindenekelőtt minden karácsonyi szezonban a karácsonyi díszeket is. 

Az idei karácsonyi díszek a gyönyörű karácsonyi virágok, tollak, természetes motívumok jegyében tűnnek fel, különösen a madarak és nagyvadak díszeiben. 

 

Fontos, hogy ne felejtsük el a karácsonyfa körüli teret sem. Határozottan nem szeretné, ha a karácsonyfára szentelt sok munkaórát tönkretenné a körülötte lévő nem megfelelő tér elrendezés. Ha a fát a padlóra szeretné helyezni, akkor ebben az esetben nagyon megfelelő választás lehet a szőrme utánzat, amelyet világításokkal, díszdobozokkal vagy más díszekkel díszíthet, vagy éppenséggel semmilyennel. Idén a karácsonyfa díszítésével azonos színben harmonizált karácsonyi Mikulás alakját használják jelentősebb elemként, amely tökéletesen kiegészíti a karácsonyfát. Amint láthatja, ez a karácsonyfa dísz mássága nagyon érdekesnek tűnik. Biztosan a kicsiknek is tetszeni fog, de nem csak nekik. 

Akármilyen színű  karácsonyfát, vagy karácsonyi világítást és karácsonyi díszeket,valamint formákat is választ, a legfontosabb az, hogy örömet szerezzenek. Kellemes és gondtalan ünnepeket kívánunk!